Partners

Theater Rotterdam

Theater Rotterdam maakt theater, toont theater en leidt de nieuwste generatie makers op. Tot 2021 was Boogaerdt/VanderSchoot onderdeel van Theater Rotterdam. Nu coproduceren Theater Rotterdam en Boogaerdt/VanderSchoot elk jaar één productie.

Theater Rotterdam staat voor grensverleggend, vaak interdisciplinair theater dat verschil, diversiteit en veelvormigheid wil vieren. Niet opheffen of harmoniseren, maar zien, tonen en gebruiken. Ze brengen spelers, journalisten, dansers, nieuwsgierigen, uitvinders, vertellers, choreografen en talenten samen om theater te maken en echte ontmoetingen te realiseren. 

Frascati

Frascati is een toonaangevend theater en productiehuis in het hart van Amsterdam waar theater maken, vertonen en verbinden onlosmakelijk met elkaar zijn verweven. Frascati is een ontmoetingsplek voor liefhebbers, makers, denkers en vernieuwers en beschikt over vier zalen waar jaarlijks meer dan 500 (inter)nationale voorstellingen te zien zijn. Het productiehuis van Frascati geeft alle ruimte aan jonge, getalenteerde makers in hun ontwikkeling tot zelfstandige podiumkunstenaars. Boogaerdt/VanderSchoot is huisgezelschap van Frascati en houdt er kantoor.