Traveling without moving

TENTOONSTELLING TENT ROTTERDAM

IN COPRODUCTIE MET THEATER ROTTERDAM
16 september tot en met 6 november

A sanctuary to call upon the Great Goddess

On behalf of the Female Future Foundation, we would like to welcome you to The New Center for Sleep and Consciousness.
This temple is a place for Healing Dreams. A place where Incubated Seekers sleep and dream, to receive divine information from the Great Goddess,  for the process of collective healing and transformation. You are invited to accompany the Incubated Seekers. In order to sleep deeply and to open new levels of reality, our collective loving attention is invaluable.

Een oude wereld is aan het sterven en een nieuwe worstelt om geboren te worden. Om te kunnen herrijzen uit de in elkaar stortende structuren om ons heen, moeten we eerst een nieuwe richting vinden, we moeten kiezen hoe we willen dat deze nieuwe wereld er voor ons uitziet. Om een nieuwe wereld tot bestaan te dromen, hebben we een ander verhaal nodig, een ander beeld van de held, een ander idee van de goden, een andere inspiratiebron.

In de herfst van 2022 creëert BVDS een tempel voor Inanna, Queen of Heaven and Earth. In TENT bouwt het kunstenaarsduo een nieuw heiligdom, waar na eeuwen van patriarchale geloofsfundamenten, The Great Mother kan ontwaken na een diepe slaap van meer dan 3000 jaar. Door opgravingen en wetenschappelijk onderzoek weten we dat ze er altijd al was. Hoe kan een oeroude samenleving op basis van godinnen verering, ons helpen op weg naar een heilzame toekomst?

 

Mede mogelijk gemaakt voor het Mondriaan Fonds.

 

Credits
volgen