Première JESSICA – an Incarnation in Volksbühne Berlijn.

Suzan Boogaerdt en Bianca van der Schoot spelen in JESSICA – an Incarnation, de nieuwste voorstelling van Susanne Kennedy.

Voor deze voorstelling gaat Kennedy de samenwerking aan met kunstenaar en decorontwerper Markus Selg. JESSICA – an Incarnation gaat 24 februari in première in de Volksbühne in Berlijn.

Jessica zou de directe afstammeling kunnen zijn van een Jezus-figuur. Gestorven om weer tot leven te komen. Jessica’s bijna-doodervaring doet haar het bedrijf ANAMNESIS oprichten, dat het mogelijk maakt om met nieuwe technologieën terug te kijken op het leven alsof het een film is. Op zoek naar een verlosser verzamelen discipelen zich rond Jessica. Zij willen in haar en deze technologie geloven. Zo vormt zich een kakofonie van stemmen, die een figuur als Jessica ook in onze samenleving zou kunnen oproepen. Tussen ritueel en theater, verleden en toekomst weerspiegelt Jessica hoe de mensen om haar heen zich tot haar en uiteindelijk tot zichzelf verhouden. JESSICA – an Incarnation onderzoekt de eeuwenoude vraag wat ons bestaan en ons bewustzijn vormt. En verkent essentiële aspecten van ons bestaan ​​en onze perceptie van de werkelijkheid.

JESSICA – an Incarnation is een coproductie tussen Volksbühne Berlin en Boogaerdt/VanderSchoot.